fbpx

Nieuwe referentie van Katrien L.

Per mail kregen we een referentie binnen van de dochter van één van onze klanten. Haar vader kon, mits hulp van een inwonende zorgverlener, nog 8 maanden langer thuis wonen. Tot het moment dat zijn gezondheidstoestand het niet meer toeliet.

In samenspraak met zijn kinderen, besloten ze om hem naar een rust- en verzorgingstehuis te brengen, zodanig dat hij nog de nodige medische verzorging kon krijgen.

Op onze vraag of ze een review wou schrijven, aarzelde de dochter, Katrien L, geen moment. Ik kreeg onderstaand mailtje binnen van haar:

Dag Julie,

Op je mooie website vind ik de reviews maar geen manier om die van mij toe te voegen.  Stel voor dat je deze tekst zelf even plakt en kopieert ;-).

“Care-Fully is echt een aanrader voor mensen die hulpbehoevend zijn en graag nog in hun eigen omgeving wensen te blijven.

Onze vader zijn grootste wens was van in zijn eigen appartement te blijven.  Aangezien hij 24 op 24 hulp nodig heeft en nog vrij jong is was Care-Fully voor ons een zeer comfortabele oplossing.

Zij zorgden voor de juiste persoon aan de zijde van ons vader. Hierdoor konden wij hem gaan bezoeken zonder ons de zorg in ons hoofd te steken.

De zeer persoonlijke, flexibele en professionele aanpak maakte het voor ons (zijn kinderen) een ideale oplossing aangezien wij ook beiden een gezin en full time job hebben”

Vele groetjes,

Katrien

Reactie Julie van Care-Fully:

Katrien,

Bedankt voor de hartverwarmende woorden en het aangename contact.

We keep in touch!